Belgische radio stations – Live stream .m3u

Indien je graag radio zou luisteren via je computer, dan heb je allereerst een muziekspeler nodig. Dat is een stuk software waarmee je muziek kan afspelen en die ook in staat is om radio te streamen. Heb je een Windows computer, dan gebruik je best Windows Media Player of VLC. Bij een computer die Mac OS X draait, raad ik VLC aan of iTunes.

Klik eenvoudigweg op één van de volgende links en je standaard muziekspeler zal openen, waarna de radio zal starten. Je kan ook de links opslaan, dit doormiddel van er met je rechtermuisknop op te klikken en te selecteren ‘opslaan als…’. Sla het bestand op als radio-naam.m3u

 1. Klara Continuo
 2. MNM Hits
 3. MNM
 4. Q-Music
 5. StuBru
 6. Top Radio

Indien de bovenstaande links niet meer zouden werken, laat het gerust weten door een reactie te plaatsen en ik zal de bestanden dan opnieuw uploaden. Ook als je een verzoek hebt om een nieuwe radio live stream toe te voegen, laat gerust weten.

Join the conversation

6 Comments

 1. iMac OS10.9.5 – iTunes 12.6.2

  Klara en Klara continu zijn verdwenen;
  is er een andere url beschikbaar voor deze zenders?

  Bij voorbaat dank

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *