Duval Guillaume klinkt zowat iedereen bekend in de oren; dankzij hun virale video’s zijn ze werkelijk pioniers op vlak van advertising en branding. Het Belgische reclamebureau werkte onder andere al samen met TNT (de televisie zender, niet de explosieven), Coca-Cola, Brussels Airlines, BinckBank en Center Parcs.

Zowat alle video’s die op hun YouTube account terug te vinden zijn, kregen minstens enkele tienduizenden views. De populairste video’s zelfs enkele miljoenen: het kanaal telt dan ook meer dan 20 miljoen video views in totaal.

Mijn top 6:

Unlock the 007 in you. You have 70 seconds!

Exclusieve tickets werden weggegeven voor (toen) de nieuwe James Bond film ‘Skyfall’ in het station van Antwerpen-Centraal. De deelnemers moesten dan wel eerst een 70 seconden durend parcours afleggen met verschillende hindernissen.

6 things you can miss while reading a newspaper

Om de kracht van een goede krant te bewijzen werd een gratis rit aangeboden aan drie top adverteerders van grote bedrijven. De drie personen konden op deze manier op hun gemakske de krant lezen.

Amazing mind reader

Febelin (de overkoepelende federatie voor de Belgische financiële sector) wilt iedereen er op attent maken dat je online leven volledig online staat als je geen actie onderneemt.

A dramatic surprise on quiet square

De lancering van ‘TNT’, een televisiezender, sloeg bijna letterlijk als een bom in. Er werd een grote rode knop geplaatst op een rustig pleintje ergens in Vlaanderen.

Embarrassing sounds in the ladies’ room

De Opvoedingslijn is een telefoondienst waar ouders gratis naar kunnen bellen als hun kinderen out of control zijn.

A party with a twist

Een feestje zonder alcohol, is dat een even goed feestje als een feestje zonder alcohol? Campagne voor VAD (de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen vzw).

 

Heb jij favorieten?

Join the conversation

1 Comment

  1. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s
    both equally educative and amusing 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *