Net zoals vorig jaar, bij Tomorrowland Live 2012, post ik weer de video van de live stream op YouTube van Tomorrowland TV 2013! Vorig jaar kreeg ik trouwens meer dan 3.000 bezoekers op die blogpost, waarvoor dank.

Vorig jaar lokte het Youtube-kanaal van Tomorrowland op de dagen van het festival een 8-tal miljoen kijkers van over de hele wereld die de live sets wilden watchen. Uiteraard waren dit voornamelijk mensen uit België en Europa, maar ook vanuit de United States werd het festival gevolgd. Met het oog op TomorrowWorld zal dit aantal met alle waarschijnlijkheid nog hoger liggen.

Ook dit jaar zijn er trouwens weer interviews met de DJ’s die optreden (zijnde onder meer Fedde Le Grand, Dimitri Vegas & Like Mike, Thomas Gold, Chuckie, Sander van Doorn, Avicii, Axwell en zoveel andere internationaal gekende artiesten). Ook de bezoekers van het festival komen van over de hele wereld, bijna 100 verschillende nationaliteiten zijn aanwezig op het festival.Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *