BinckBank: 200 euro gratis Transactietegoed bij Zelf Beleggen

Binck is een gekende online broker met een sterke reputatie. Binck is een Nederlands bedrijf, dat actief is in onder andere de BeNeLux en daar de grootste is zelfs.

Bij elke broker is het belangrijk om te kijken naar de kosten die deze broker aanrekenen. Je kan namelijk misschien mooie rendementen genieten dankzij je beleggingen, met torenhoge kosten zal het netto rendement toch een pak lager uitvallen. De kosten van je broker hebben dus een directe impact op het uiteindelijke rendement van jouw investeringen.

Dankzij een unieke actie kan je je nu inschrijven bij BinckBanck en genieten van 200 euro transactietegoed. Je opent je rekening en je krijgt meteen het transactietegoed die je kan spenderen aan het aankopen van aandelen, obligaties, … Via het gratis transactietegoed kan je dus ten volle profiteren van je rendement, zonder aan de kosten te denken. Het tegoed is bovendien een volledig jaar geldig.

Met scherpe tarieven, een slimme app (Binck heeft een goede app voor zowel iPhone en Android) en een gebruiksvriendelijk platform maak je een goede keuze met Binck. Je belegt zelf, maar je staat er nooit alleen voor: Binck is goed bereikbaar telefonisch of e-mail bijvoorbeeld.

Alvorens te starten met het openen van een eigen rekening, kan je ook het informatiepakket aanvragen. Standaard krijg je de brochure via e-mail opgestuurd, maar je kan ook perfect aangeven om een papieren brochure in je brievenbus te krijgen. Heel handig als je alles nog even op je gemak wilt bekijken bij jou thuis.

Je kan eenvoudigweg een nieuwe rekening openen, of Binck helpt je ook met het verhuizen van je huidige effectenportefeuille naar Binck.

  • Binck gratis tegoed
  • Promocode Binck Bank
  • Geen transactiekosten
  • Broker vergelijken België
  • Goedkoopste aandelen handelsplatform
  • Aanmeld bonus aandelen
  • Verhuis aandelen portefeuille account

 

Author Bio

Thank you for your interest in my blog! On this miniblog, I write mostly short (technical) blog posts that might interest other people. Read more about me or feel free to contact me.

 

2 thoughts on “BinckBank: 200 euro gratis Transactietegoed bij Zelf Beleggen

  1. Alles goed en wel die 200€ transactievergoeding, maar dit is enkel voor Nederland. Belgische klanten kunnen hier geen voordeel mee doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *