Over ons


 
IkBenStudent.be is een portaalsite voor Nederlandstalige studenten. De website bevat informatie over Sport, Cultuur, Studentenjobs en nog veel meer. Momenteel zijn we vollop aan het werken op de site uit te breiden.
Wilt u ons contacteren, ga da naar deze pagina en vul het contactformulier in.
 

Wil je zelf meeschrijven voor ikbenstudent.be?

Artikels schrijven voor een online portaal voor Nederlandstalige studenten is niet enkel ontzettend cool, het staat ook nog goed op je CV.
Interesse? Stuur een korte motivatie naar [email protected]
 

Uw advertentie op onze website?

Zit uw bedrijf of organisatie in een sector die potentiële klanten van 18 tot 25 jaar zoekt.
Het gaat hier van instellingen voor hoger onderwijs, studenten krediet, banken over uitgevers tot bioscopen  en pretparken. Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij bieden interessante advertentieformules aan.
 

Samen werken  met ons?

Heeft u een interessant idee voor een samenwerkingsverband tussen uw bedrijf, vereniging of website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 

Mobiele website

Indien u gebruik maakt van een mobiel toestel om op onze website te surfen, zal er automatisch een mobiele versie van deze website worden geactiveerd. Dit geldt voor de iPad, iPhone, Android toestellen, Blackberry toestellen en anderen. U kunt altijd terugschakelen naar de desktop versie van onze webpagina (desktop versie): deze optie is te vinden onderaan elke pagina.
 

Onze sociale netwerken

Google Plus


Facebook

Twitter

 

Dit domein kopen?

Heeft u een interessant idee met het concept van IkBenStudent.be of heeft u interesse in onze domeinnaam? Naam dan even contact met ons op.