Deze tool

Deze tool wordt aangeboden zonder garantie dat deze accuraat is. Informeer je telkens bij bPost of een andere instantie inzake bijkomende kosten. Verder is deze tool gratis te gebruiken; promotie ervan is zelfs aangemoedigd. Via deze web applicatie is het mogelijk je extra kosten te berekenen zoals douanekosten, inklaringskosten, belasting (BTW) en verder geeft deze tool ook nuttige tips betreffende jouw pakket. Contacteer Thomas bij vragen of problemen. Uiteraard zijn tips om deze web applicatie verbeteren ook steeds welkom. Er werd slechts enkele uren gewerkt aan deze app en vandaar dat deze app slechts de basisfunctionaliteiten aanbiedt die te verwachten zijn.

Bereken BTW internationale verzending.

Over deze tool

Via deze tool krijg je een goed beeld van de extra kosten die er komen kijken bij een internationale verzending. Gebruik deze tool slechts als indicatie, deze tool geeft geen zekerheid noch garantie over de exacte bijkomende kosten die zullen aangerekend worden.

Meer »

Track een pakket

Volg een pakket online. Klik op 'meer' voor de verschillende courierdiensten en geef je tracking code in op hun website.

Meer »

Over de auteur

Thomas is een student Toegepaste Informatica en raakte niet goed wijs uit de bijkomende kosten die de douane aanrekent op internationale verzendingen. Deze tool geeft een schatting wat de extra kosten zijn voor pakketjes die internationaal worden verstuurd naar België.

Meer »